Warsztaty

10 miast  |  10 warsztatów  |  180 PRZESZKOLONYCH BARMANÓW

Program przygotowany przez Przemka Bociana skupiał się na dwóch aspektach: przedstawieniu w angażujący sposób historii powstania tonicu i roli marki KINLEY oraz wydobyciu kreatywności i zmianie nawyków myślenia - tych dotyczących pracy barmana, własnej osoby i wykorzystaniu tonicu w gastronomii.

  • 01 HISTORIA TONICU I CHININY przestawiona w popkulturowej
    narracji
  • 02 GIN & TONIC - jaka jest tajemnica kultowego
    drinka?
  • 03 QUIZ WIEDZY BARMAŃSKIEJ w formie online

  • 04 MENTALNE BLOKADY w pracy barmana

  • 05 KREATYWNOŚĆ - jak odnaleźć ją w życiu
    i za barem?
  • 06 SESJA MIKSOLOGICZNA podczas której zaserwowano
    koktajle na bazie toniku Kinley

Edycja
2021

Konkurs
dla barmanów

Zadania szkoleniowe

  • 01 Obecność
    na szkoleniu

    10 pkt
  • 02 Zwycięstwo
    w quizie
    barmańskim

    50 pkt za każdy koktajl
  • 03 dokumentacja i promocja szkoleń
    w social-mediach z wykorzystaniem
    hasztagu #kinleymixologyclub

    20 pkt

Finał
konkursu

W finale wzięło udział 15 barmanów, którzy uzyskali najwyższe noty podczas etapu eliminacyjnego konkursu.

Wśród najlepszych znaleźli się znani i doświadczeni barmani, którzy mają już za sobą udział w topowych konkursach krajowych oraz młode talenty o doświadczeniu zawodowym nieprzekraczającym 2 lat.

Zwycięzca

DAWID PYTKOWSKI

Pozostali finaliści

ALEKSANDER PELOWSKI

HENRI LUNELLI

URSZULA TROCHIMIAK

grzegorz dąbrowski

bartosz jankuniec

AGATA ZYRA

olga palamarchuk

dave smiller

karolina wróbel

marcin szyma

tori misztal

kamil bartoszuk

karolina lipiec

michał łabno

Konkurs
dla lokali

Zadania eventowe

  • 01 Organizacja eventu „50. urodziny KINLEY”

    400 pkt
  • 02 Branding lokalu

    200 pkt
  • 03 Komunikacja urodzin w SM
    z wykorzystaniem hasztagu
    #kinleymixologyclub

    200 pkt
  • 04 Zatowarowanie na event

    160 pkt

©2024 The Coca-Cola Company